Budapesti Tátra Sóbarlang | Sóterápia » Hogyan használjuk a Reparex őszülés gátló hajtonikot?

Hogyan használjuk a Reparex őszülés gátló hajtonikot?

A REPAREX egy színtelen, átlátszó folyadék,  egy természetes enzimen alapuló termék, amely pontosan úgy fejti ki hatását, mint az a természetes folyamat, melynek hiánya az őszülést eredményezi.

A REPAREX őszülés gátló használata férfiak és hölgyek számára ugyanúgy történik. A két termék mindössze összetételében különbözik egymástól, mivel a női haj finomabb és törékenyebb, de mindkét nem használhatja a másikét.

(REPAREX őszülés gátló  férfiaknak
Összetétel: Víz, Laurilan, Glicerin, Ezüst acetátum, Réz acetátum, Parfum, Alfa reduktáz

REPAREX őszülés gátló nőknek
Összetétel: Víz, Laurilan, Glicerin, Ezüst acetátum, Biotin, Pantotén sav, Ricinus olaj, Rozmaring kivonat, Tengeri só, Alfa reduktáz, Parfum)

 

A REPAREX használata hetente mindössze pár percet vesz igénybe, s mindez  saját otthonában!

A kezelések menete:

1.    A REPAREX készítményt adagoljuk  kis mennyiségben a fejbőrre, közvetlen a hajgyökerekhez, ahol ujjheggyel masszírozzuk a fejbőrbe, mint egy hajtonikot. Kerüljük az egyenlőtlen, koncentrált adagolást, mert vörös árnyalat jelenhet meg, ami azonban hajmosással eltávolítható, és a terméket lehet tovább használni. Ezért a készítmény használatával ne siessünk, legyünk türelmesek!

2.    Ne használja a készítményt közvetlen lefekvés előtt! Nyomot hagyhat az ágyneműn. A készítményt használja legalább egy órával a lefekvés előtt, vagy szárítsa meg az ápolt haját hajszárítóval.

3.    A készítmény hatása 1 – 3 hét után látható. Eredetileg mélyfekete hajú személyeknél, vagy olyan esetekben, amikor az őszülés régóta fennáll, vagy albínó esetében ez az idő hosszabb lehet. Kérjük a türelmüket. Megéri!!

4.    Adagoljuk a terméket eleinte minden nap egyszer, kb. 2-3 hétig, majd hetente egyszer (legjobb hajmosás után a nyirkos hajra alkalmazni, majd hajszárítóval megszárítani)

5.    Egy flakon (125 ml) az első időszakban kitart 1-2 hónapig, későbbiekben elegendő lesz 2-3 hónapra, természetesen a adagolástól és a haj sűrűségétől  függően.

6.    Javasoljuk, hogy a terméket tárolja sötét helyen, mivel az erős fény fotóreakciót okoz, ami csökkentheti a termék hatékonyságát. Csak külsőleg alkalmazható!!  A termék gyermekektől elzárva tartandó!

Hozzászólások lezárva