Budapesti Tátra Sóbarlang | Sóterápia » Biorezonenciás kezelés

Biorezonenciás kezelés

A biorezonancia-kezelés hatásai

 

A biorezonancia terápia az emberi szervezet által kibocsátott rezgések diagnosztikai célú mérésével és gyógyászati átalakításával foglalkozik.
A biorezonanciás gyógyító eljárásnak az első lépése a diagnózis felállítása, ami a következőképpen működik: az emberi test sejtjei és szövetei működésük közben sajátos rezgést bocsátanak ki. Kutatások bizonyítják, hogy már sejt szinten is minden biokémiai aktivitást megelőz egy elektromágneses aktivitás. Ezeknek az elektromágneses hullámoknak a mérésével, nagy pontossággal lehet következtetni a szervezetünkben végbemenő élettani folyamatok állapotára. A fejlesztők különböző betegségek, vírusok és baktériumok jelenlétére utaló rezgések ezreit mérték be, aminek segítségével a komputeres diagnózis azonnal felismeri őket.
Ezután következhet a sejtek elektromágneses hullámainak áthangolása. Tehát a biorezonanciás terápiának a lényege, hogy ha bármilyen külső hatásra a sejtek hibás utasításokat kapnak, akkor az elváltozás mérhető és idejében helyrehozható. A biorezonancia a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia vagy kioltás jelenségein alapul. Szervezetünk egyes beteg részeinek működése, diszharmonikus rezgéseket bocsát ki, ha ezekre a rezgésekre ellentétes hullámokat bocsátunk, kiolthatjuk őket. A harmonikus hullámok pedig megerősíthetőek, amivel támogathatjuk a sejtek egészséges működését. Ha a sejtek hibás elektromágneses kommunikációját kioltják, akkor a betegség valódi oka szüntethető meg testi szinten. Minden sejttípus más és más frekvencián és intenzitással kommunikál. Csak pontosan megválasztott jelekkel érhetőek el az adott sejtek, a többire egyszerűen nem reagálnak. Ennek köszönhető, hogy a biorezonancia terápia mellékhatásoktól mentes.Biorezonancia készülék
A sejtek képesek megőrizni az információt a bennük jelenlévő nagymennyiségű vízmolekulák segítségével. Mivel a vízmolekulák a sejten belül óriási variációs lehetőséggel kapcsolódhatnak, ezért igen pontos emlékezetet adnak a sejteknek. Sajnos hosszútávon nem képesek megőrizni az információt, mert a környezeti hatások felülírják őket, ezért szükséges a kezeléseket több alkalommal megismételni. A kezelések alkalmával nincs más dolgunk, mint kényelmesen elhelyezkedni, a terapeuta ránk helyezi a biorezonanciás érzékelőket, jeladókat majd megkezdi a kezelést. A kezelés alatt nyugodtan relaxálhatunk, pihenhetünk. A biorezonanciás eljárással, nagy hatékonysággal gyógyítanak allergiát, bőrbetegséget, immungyengeséget, szenvedélybetegségeket és daganatos megbetegedéseket egyaránt. Nagy segítség a fájdalomcsillapításban, méregtelenítésben és sok egyéb más krónikus betegségben szenvedőknek.

Jöjjön el a Tátra Sóbarlangba Budapesten (XIII. kerület, Tátra utca) és vegye igénybe a biorezonancia kezelést!

Hozzászólások lezárva