Budapesti Tátra Sóbarlang | Sóterápia » Legyen Ön is Moksa Elixír termékajánló!

Legyen Ön is Moksa Elixír termékajánló!

Üdvözlöm kedves Moksa Elixír iránt érdeklődő látogató!


 

 

 

 

Králl Gábornak hívnak, Budapest XIII. kerületében a Tátra Sóbarlangot vezetem több éve. A Moksa Elixír elkötelezett fogyasztója és forgalmazója vagyok 2010. áprilisa óta.

Az alábbiakban egy rövid bevezető után megtudhatja, milyen előnyökkel jár, ha úgy dönt, hogy a Moksa Elixír továbbajánlója lesz.

 

Csatlakozni szeretnék

 

 

Kérdezni szeretnék előtte

 

Egyelőre nem akarok csatlakozni, csak vásárolni

 

Terméktapasztalatok érdekelnek

Letöltöm a tájékoztatót


 

 

Hogyan találkoztam a Moksa Elixírrel?

2010. tavaszán egy kedves ismerősöm mesélt telefonon keresztül a Moksa Elixírről. Elmondta, hogyan segített családtagjain. Megszüntette 2 éves kisfiának az alvászavarát, ezáltal az egész család végre újra tudott aludni, regenerálódni. Segített munkanélkülivé vált férjének a depresszióján, aki rövid időn belül álláshoz jutott. Valamint kamasz lánya egy hónap alatt megszabadult az asztmájától.

Ez olyan hihetetlennek tűnt, hogy azt gondoltam, ha csak a fele igaz, akkor is egy különleges szerről lehet szó. Azonnal ki akartam próbálni és kértem egy üveggel. A következő hetekben izgatottan vártam és figyeltem magamon a változásokat. Néhány héten belül elmúlt az évek óta tartó orrdugulás, melytől nem tudtam végigaludni az éjszakákat. Nyugodtabbnak, összeszedettebbnek éreztem magam. A nagy meglepetés akkor jött, amikor augusztusban a parlagfű allergia szokásos tüneteinek csak a harmada jelentkezett.
Azóta a sóbarlangi terápiával párhuzamosan ajánljuk a Moksa szedését, hogy a sóterápia még eredményesebb legyen a légúti betegségek kezelésében.

 

A folytatás

Szerettem volna sok emberrel megismertetni a Moksát, hogy ők is jobban érezzék magukat, javítsanak egészségükön. Megismerkedtem a feltalálókkal, Dr. Márkus Istvánnal és Bencze Ilonával, akik kezdettől fogva barátilag támogattak információkkal, ahogyan minden más Moksa fogyasztót és forgalmazót is. Jelentkeztem Moksa termékreferensnek és azóta már több száz ember vásárolt nálunk az Elixírből. Számos pozitív tapasztalatot hallottunk tőlük az élet legkülönbözőbb területeiről.


 

Gondolkozik rajta, hogy szívesen eljuttatná a Moksát másokhoz?

Ha Ön már már fogyasztotta a Moksát, megtapasztalta jótékony hatását és szeretne segíteni vele családtagjain, rokonain, ismerősein, akkor érdemes úgy döntenie, hogy Moksa  Elixír termékajánló lesz.

Élhet bárhol a világban, Magyarországon, Európában vagy Európán kívül, ugyanazokkal a feltételekkel válhat termékajánlóvá.

Ehhez nem kell mást tennie, mint néhány perc alatt az Interneten csatlakozni a Moksa ajánlói hálózatához.

 

A csatlakozás által biztosított előnyök

 

Első kézből juthat a Moksa Elixírrel kapcsolatos hírekhez, terméktapasztalatokhoz
Személyesen részt vehet előadásokon, ahol a feltalálókkal találkozhat
Interneten keresztül, hetente rendezett, úgynevezett webkonferencián hallhatja a feltalálókat és kérdezhet tőlük nagyon egyszerűen

Hetente megadott időben telefonon is kérdezhet a feltalálótól, konkrét orvosi kérdésekre, problémákra kaphat választ, megoldást.

4 db Moksa Elixír rendelése esetén 2 db-ot kap ajándékba, így lényegesen kedvezőbb áron juthat hozzá a termékhez.  Ezt a kedvezményes csomagot hívják a Moksa rendszerben 4+2-es regisztrációs vagy munkatársi csomagnak.

Ha valamelyik ismerőse szintén Moksa termékajánló szeretne lenni, akkor Önön keresztül csatlakozhat a Moksa ajánlói hálózatához. Ezt követően az ő vásárlásai után Ön minden esetben jutalékban fog részesülni. A jutalékok szintenként változnak, a pontos értékek és százalékok az értékesítési rendszeren belül egy táblázatban megtalálhatók.

Azonnal létrejön egy saját névre szóló weboldal (pl. www.sajatnev.mokshacsepp.hu ), a hozzátartozó azonosítóval és jelszóval, melyen keresztül Ön a továbbiakban rendelhet szállítási és számlázási cím megadásával. Ugyanitt hozzáfér személyes WebIrodájához, ahol bármikor nyomon tudja követni partnerei, munkatársai rendelését, aktivitását, az összegyűlt jutalékokat, stb. A weboldal címét megadhatja ismerőseinek, hogy ők is tudjanak rendelni, informálódni, csatlakozni.

 

Mit vállal a csatlakozással ?

 

A csatlakozással Ön annyit vállal, hogy 12 hónap alatt legalább 6 alkalommal rendel 4+2-es csomagot. Ha mégsem tudná ezt a feltételt teljesíteni, akkor egyszerűen megszűnik a termékreferensi státusza (nem fog tudni 4+2-es csomagot rendelni és megszűnik a személyes Moksa weboldala). Ha később újból foglalkozni kíván a Moksával, akkor megint csatlakozhat.

 

 

Csatlakozni szeretnék

Kérdéseim vannak

Egyelőre nem akarok csatlakozni, csak vásárolni

Terméktapasztalatok érdekelnek

Letöltöm a tájékoztatót

 

Kapcsolatfelvétel, információkérés

Ha bármilyen kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban, kérdezzen tőlem telefonon!

Telefonom: 06 209 354 254

Ha inkább írásban érdeklődne, akkor küldjön levelet e-mail címemre: krallg@tatrasobarlang.hu

 


Vásárlás

Személyesen a sóbarlangban: 1136 Bp. Tátra u. 31.

Nyitva tartás: H-P: 9-20 és SZ-V: 10-16

Tel: 7 883 884

Rendeléssel a webáruházból: http://www.shop.tatrasobarlang.hu/moksaelixir

 

 


Tapasztalatok

Moksa fogyasztók tapasztalatait itt találja:

 


Moksa Elixír termék tájékoztató

Letölthető innen PDF formátumban.

 

Köszönöm a figyelmét, várom kérdéseit, jelentkezését.

Üdvözlettel:

 

Králl Gábor

 

 

 

 

 

Hozzászólások lezárva