Budapesti Tátra Sóbarlang | Sóterápia » A Moksa Elixírről

A Moksa Elixírről

A Moksa szanszkrit szó, jelentése fölébredés, ébresztés. A névválasztással a feltalálók arra akarnak utalni, hogy az emberiségnek tudatosabban kell élnie az életét, és ha ez így történik, akkor ez mindannyiunk javát fogja szolgálni. A Moksa Elixír szedése hozzájárul ahhoz, hogy a tudatosság szintje nőjön.

 

Feltalálók: Dr. Márkus István és Bencze Ilona

 

A készítmény több évig tartó kutatómunka eredményeként született Dr. Márkus István és Bencze Ilona munkássága által. Homeopátiás elvű készítmény, mely azt jelenti, hogy bár néhány egyszerű összetevőn kívül nem tartalmaz mást, azonban számos virágesszencia gyógyító információit hordozza magában. Évszázadok óta ismeretes, hogy a virágok komoly gyógyhatással rendelkeznek, amennyiben az előírt módon használjuk fel őket.

A homeopátia alapelve

Bizonyos anyagok mérgezési tüneteket okoznak. Ugyanezen szerek nagy hígításban ugyanezeket a tüneteket produkáló betegségeket gyógyítják. A szert hígítással és ütverázással állítják elő (ezt potenciálásnak nevezik). Az ütverázástól felerősödik  a szer hatása. A Moksa Elixír szuperpotenciált, ami azt jelenti, hogy az eredeti kiindulási anyagnak (a virágesszenciának) már nem található meg benne egyetlen molekulája sem, viszont az elixírben lévő víz átveszi és megőrzi a gyógyító információkat.

Információs terápia

Emiatt a Moksa Elixír nem tekinthető sem hagyományos fizikai, sem kémiai segítségnek, hanem információs terápiának nevezzük, mivel a benne lévő információk adódnak át a szervezetnek.
A Moksa Elixír nem egy bizonyos szervre vagy betegségre hat. A Moksa Elixírben lévő információkból a szervezet választja ki, hogy mire van szüksége. Amire nincs szüksége a szervezetnek, azt nem használja. Ártani nem lehet vele, mellékhatása nincs.

Lelki nagytakarítás

A Moksa alapvető szabályozási szinten hat, a betegség megnyilvánulási helyétől függetlenül. Az életenergia áramlásának útjában optimalizálja a szervezet működését, az ember saját életenergiája az, ami gyógyít.
Nem csodaszer, viszont nagyon jelentősen hozzájárul a beteg öngyógyító tevékenységének javulásához. Adott korban, adott szinten elérhető optimális állapot a cél.
Az Elixír hozzásegíti az embert egy „lelki nagytakarításhoz”, melynek következtében az egész szervezet működése harmonikusabbá válik.

Hozzászólások lezárva