Budapesti Tátra Sóbarlang | Sóterápia » EdzésMester olvasóknak kizárólagos kedvezmény

EdzésMester olvasóknak kizárólagos kedvezmény

Kedves EdzésMester olvasó!Szűcs Ildikó – az általad is jól ismert EdzésMester – azt szeretné, hogy minél zavartalanabbul végezhesd az edzéstervedet. Ez csak akkor fog sikerülni, ha az egészséged rendben van. Azonban ha allergia vagy más légúti betegség gyötör, akkor először azt kell kezelni és csak utána tudsz bármi mást teljes erővel csinálni.Hogyan gyógyulhatsz a sóbarlangban ? Erről sokat olvashatsz honlapunkon, a lényeg az, hogy a mesterséges sóbarlangunkban belélegzett száraz, sós levegő a tüdőbe jutva tisztító, gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. Akkor lesz hatékony a sóterápiás kezelés, ha 10-20 alkalommal veszel  részt, kúraszerűen, vagyis rendszeresen jössz (1-2 naponta a leghatékonyabb). Meglévő allergiás tüneteidet komoly mértékben enyhítheti és a következő szezonban már eleve jóval kisebb mértékben fognak jelentkezni.


A Tátra Sóbarlang kizárólag az EdzésMester olvasóinak
25% kedvezményt ad
a 15 alkalomra szóló bérlet
árából.


A kezelés egyik nagy előnye, hogy gyógyszermentes és mellékhatásokkal sem kell számolnod, mert ez egy 100%-ban természetes módszer.


A másik nagy előny, melyről még nagyon kevesen tudnak, hogy fokozza a tüdő kapacitását. Emiatt egyre több sportoló “legális doppingszerként” is alkalmazza, hogy teljesítményét fokozza. Emellett jó felkészülést jelent a szervezetnek az őszi-téli betegségek megelőzésére.Ha ki szeretnéd próbálni a sóbarlangos kezelést, most ingyen megteheted, kattints ide.


Várunk a sóbarlangban, hogy még jobb formába kerülj!

Üdvözlettel.

Králl Gábor

Hozzászólások lezárva