Budapesti Tátra Sóbarlang | Sóterápia » Gyógyulásom története

Gyógyulásom története

A gyógyulás történetei

 

 Természetes gyógymódot kerestem idült hörghurutomra és köhögésre, mert a gyógyszerek nem használtak. Egy kúrát vettem és a panaszok a végére teljesen megszűntek.

 

 

 

 

 

 

Bánfi Erzsébet


 

Allergiám már néhány alkalom után javult, az orrdugulás megszűnt és a kicsi köhögése is elmúlt.

 

 

 

 

 

 

 

Hadnagy Ágota


 

Allergiával, szemviszketéssel jöttem és azért választottam a sóterápiát, mert úgy érzem, hogy ez használ.

 

 

 

 

 

 

 

Babai Tamásné


Kedves Sóbarlang, Kedves Vendégek!

Évek óta tartó allergiám miatt kerestem fel a Tátra Sóbarlangot.A Sóterápia sokat használt,állapotom javult,mindemellett számtalan hasznos tanáccsal lettem gazdagabb.
Többször is igénybe vettem már 1-1 10 alkalmas kúrát,melyet,ha az allergiaszezon előtt elkezdtem,elmondhatom,hogy szinte tünetmentesen tudtam kezelni allergiámat evvel a módszerrel,allergiaellenes gyógyszerek és sprayk használata nélkül. Ezt a helyet nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.

Harsányi Krisztina


 

Azt vettem észre, hogy a száraz sóterápia hatására a kisfiam arcüreg gyulladása sokkal gyorsabban gyógyult, az orrdugulásom pedig másnapra megszűnt.

 

 

 

 

 

 

Mackovic Andrea


Kedves Sóbarlang munkatársak!

Visszatérő ekcémám a 8. sóterápia után teljesen elmúlt! Köszönöm!

Üdvözlettel, Bodnár Júlia


 

Allergiás panaszaim voltak, alternatív terápiát kerestem és a száraz sóterápia segített már néhány alkalom után.

 

 

 

 

 

 

Reinegger Ervin Ferenc


 

A rekedtségem már 3 alkalom után érezhetően javult.

 

 

 

 

 

 

 

dr Medgyessy Ildikó


Kedves Sóbarlang munkatársak!

Felső légúti betegségem miatt a háziorvosom javaslatára kerestem interneten lakásomhoz közeli sóbarlangot. Nagy szerencsémre Önöket találtam, hamar és kíméletesen meggyógyultam, amit ezúton is köszönök. Azóta is rendszeresen vásárolok bérletet és amikor nyugalomra, felüdülésre vágyok, eljövök.Öt unokám van, őket is sűrűn elhozom ide. Ma is az egyikükkel voltam, aki hurutosan köhög, de tudom a só áldásos hatásától hétvégére rendbe jön majd. Egyik nap férjem panaszkodott, hogy izom és ízületi fájdalmai vannak. Gondoltam kezdődő infulenza lehet. Eljött és rögtön megszűntek a panaszai, így nem alakult ki betegség.
Mindenkinek ajánlom, jöjjön el, az egészséges tüdőt is át kell szellőztetni.

Thuránszky Péterné


Kedves Sóbarlang!

Egy hetilapban szereztem információt a Sóbarlangról kb.1,5-2 éve. Nyíregyházi vagyok és 25 éve van asztmatikus problémám.Úgy érzem a terápia sokat segített, ha tehetem és időm engedi, minden pesti utam alkalmával eljövök. A körülmények és a kiszolgálás is gyógyító, ajánlom mindenkinek.

Ferenc Nyíregyházáról


T. Ügyvezető Igazgató Úr!

Közel 40 éve szenvedek a pollenallergia okozta szénanátha kínzó tüneteitől – szemviszketés, orrdugulás, orrfolyás, tüsszögés, garatviszketés -, hogy a legkellemetlenebb tüneteket említsem. Általában évente májustól-októberig tart, de a legrosszabb az augusztustól-októberig tartó parlagfű virágzási időszak. Az évek során sokféle anti-hisztamin tartalmú gyógyszert szedtem, melyek szedése mellett is igen erősek voltak az előbb felsorolt tünetek. Az idei évben július elején kezdtem járni sóterápiára, heti kétszeri alkalommal. Nagyon jó tapasztalatom volt, ugyanis a garatviszketés nem alakult ki, nagyságrenddel kevesebbet tüsszögtem és orrot fújtam, és mindezt minimális gyógyszer szedés mellett, a tavalyi adagom harmadát szedtem. Lehetséges, hogy a gyógyszert is elhagyhattam volna, de nem mertem ezt a drasztikus lépést megtenni, az elmúlt évek rossz tapasztalatai nyomán. Azt tervezem, hogy a jövő évben már kora tavasszal elkezdem a sóterápiát és a gyógyszert elhagyom, felbátorodva az idei tapasztalatokon.

Köszönettel: Gy.Sz.Erzsébet


 

Sok éve van allergiám, természetes gyógymódot kerestem és már néhány alkalom után határozottan éreztem a javulást.

 

 

 

 

 

 

 

K. Miklós


 

Kedves sóbarlang munkatársai!

Külföldről jövök. Itt voltam most már harmadszor kúrára (5-ször egy héten). Sokat segített a sóbarlang nekem. Azóta hogy idejárok, jobban tudok levegőt szívni, mert allergiás voltam. Most nem is szedek már gyógyszert.Sportolni sokkal tovább és jobban tudok. És az persze segített lefogyni jó pár kilót.

Nagyon örülök, hogy ezt a helyet „felfedeztem”. Az én ajánlatom: Próbálja ki, nem fogja megbánni! Kényelmes, relaxál és jót tesz.

Köszönök mindent a sóbarlang munkatársainak és viszlát.

Kern Éva, Hollandia

Gyógyuljon Ön is a Tátra Sóbarlang só szobájában különféle száraz sóterápiánk és más eljárásaink által!

Hozzászólások lezárva