Budapesti Tátra Sóbarlang | Sóterápia » Terembérlet

Terembérlet

A Tátra Sóbarlang terembérleti díjai

 

A sóbarlang 50 négyzetméter alapterületű, a kényelmes fekvőfotelekbe egyszerre 17 fő tud helyet foglalni. A kellemes klíma, a megnyugtató környezet, a hangszórókból áramló zene kiváló terepet biztosít az ellazulásra, relaxációra.

Igény esetén a fotelek félretolhatóak, szabad teret engedve mozgásos tevékenységek részére. Így a létszám is növelhető.

Kösse össze a sóterápiát más tevékenységekkel, töltse együtt a kezelés idejét családjával,  barátaival, munkatársaival!

A terembérlettel pénzt és időt takaríthat meg!

Magánszemélyek, óvodák, iskolák, különórát, foglalkozást tartók részére:

Szervezzen programokat a sóbarlangba! Zenehallgatást, felolvasást, gyerekeknek tornát, zeneoktatást, baráti köröket, találkozókat,  gyógytornát, óvodai, iskolai foglalkozásokat! A lehetőségek száma végtelen! S  mindezek alatt tisztítsa meg az Ön és vendégei tüdejét, csökkentse tüneteit sóterápiánk segítségével!

Programját sóbarlangunkban, honlapunkon keresztül is hirdetheti, partnereink ingyen vehetik igénybe ezen szolgáltatásunkat!

Vállalatok részére:

Egy átlagos vállalati munkatárs hetente tucatnyi órát tölt el megbeszélésekkel, tárgyalásokkal vagy éppen szemináriumon, tréningen ülve levegőtlen, egészségtelen környezetben. Miért ne lehetne ezeket a kötelező alkalmakat olyan helyszínen szervezni, ahol a szellemi feladatok megoldása egészségünkre is válhat?  Egyedülálló lehetőséget biztosítunk cégek részére világszínvonalú berendezésekkel felszerelt sóbarlangunkban, maximum 20 fős összejövetelek megszervezésére. A környezet különösen alkalmas beszélgetős, elmélyültebb foglalkozások tartására. A szokatlan lehetőség, a munkatársak kimozdítása, illetve a só jótékony élettani hatása egészen biztosan jelentősen növeli az események hatékonyságát.

Nyitvatartási időben vagy akár azon túl a barlang kibérelhető.  Az igények ismeretében kötünk megállapodást egy vagy több alkalomra.

Hozzászólások lezárva